Volgers

translate

woensdag 23 november 2011

Hoi allemaal

sorry ik heb al een tijdje geen kaartje laten zien hier en ook niet van mij laten horen.
Ben momenteel met de laatste dingen bezig voor een trouwalbum van de moeder van mijn buurvrouw.
Ze had al die foto's in huis, op een stapel liggen en tja... ik ben graag creatief!
Dus daar ben ik de afgelopen weken mee bezig geweest, ook is er vorige week iets in mijn rug geschoten en daarvoor moet ik rustig aan doen.
Nu ben ik alle dagen al thuis ( wia en ziekte) maar dit maakte het even extra lastig omdat als ik te lang in 1 houden sta zit of lig dan heb ik extra pijn.
Nu gaat t gelukkig al een stuk beter hoor, maar word af en toe nog even flink terug gefloten door mijn rug en dus..... doe ik het dan weer rustig aan.


Kortom, ik ben druk en creatief bezig maar het loopt nog niet in een vaart dat ik aan mijn kerstkaartjes kan beginnen ( en ik heb nog niets hahha... lekker op tijd he!)
Binnenkort zal ik vast wel weer een kaartje posten maar tot die tijd.. eerst het trouwalbum afmaken en rustig aan doen!!

groetjes CreaLautje

11 opmerkingen:

 1. hoi lautje
  alles op je eigen tempo doen,want je gezondheid is het allerbelangrijkste en wens je veel sterkte en dat je maar gauw weer in orde bent!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte met je rug. Heel pijnlijk.
  Nou is niet niks een trouwalbum in elkaar flansen daar gaat ook giga tijd in zitten dan heb je geen tijd voor je kerstkaartjes. Je hebt nog drie weken voor je kerst creaties. hihihihi. Meis ik koop nu ook de helft ga niet meer 110 maken pffff.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al benieuwd naar het resultaat! Veel plezier met het freubelen.
  Veel beterschap met je rug.
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het trouwalbum zal wel erg mooi worden! :-)
  Aiai, pijn in je rug is geen pretje... Veel beterschap xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ff laten weten dat ik super blij ben met wat Laura voor moois met de trouwfoto's van mijn ouders heeft gedaan, mijn moeder (die dement is) had ze allemaal uit het orginele album gehaald en dat vond ik zo jammer, toen Laura dat hoorde heeft ze mij aangeboden om er weer wat moois van te maken, ik heb haar daar de vrije hand in gegeven en ben echt heel blij met het resutaat, super Laura nogmaals bedankt.

  DE Buurvrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel blij met wat Laura voor moois van de trouwfoto's van mijn ouders heeft gemaakt, mijn moeder (die dement is) had ze allemaal uit het orginele album gehaald, dat vond ik erg jammer, toen Laura dat hoorde bood ze spontaan aan om er weer wat moois van te maken, wat echt heel erg mooi is geworden, bedankt Laura, we vinden het echt te gek zo mooi is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het album is heel erg mooi geworden, Laura heeft er echt iets heel moois van gemaakt,mijn moeder (die dement is) had alle foto's uit het orginele album gehaald, dat vond ik zo jammer, toen Laura dat hoorde bood ze spontaan aan om er iets moois van te maken en dat is haar gelukt ook, het is heel erg mooi geworden en ik ben er heel erg blij mee, bedankt Laura voor je harde werken en dat met een zere rug ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het album is heel erg mooi geworden, Laura heeft er echt iets heel moois van gemaakt,mijn moeder (die dement is) had alle foto's uit het orginele album gehaald, dat vond ik zo jammer, toen Laura dat hoorde bood ze spontaan aan om er iets moois van te maken en dat is haar gelukt ook, het is heel erg mooi geworden en ik ben er heel erg blij mee, bedankt Laura voor je harde werken en dat met een zere rug ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het album is heel erg mooi geworden, Laura heeft er echt iets heel moois van gemaakt,mijn moeder (die dement is) had alle foto's uit het orginele album gehaald, dat vond ik zo jammer, toen Laura dat hoorde bood ze spontaan aan om er iets moois van te maken en dat is haar gelukt ook, het is heel erg mooi geworden en ik ben er heel erg blij mee, bedankt Laura voor je harde werken en dat met een zere rug ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het album is heel erg mooi geworden, Laura heeft er echt iets heel moois van gemaakt,mijn moeder (die dement is) had alle foto's uit het orginele album gehaald, dat vond ik zo jammer, toen Laura dat hoorde bood ze spontaan aan om er iets moois van te maken en dat is haar gelukt ook, het is heel erg mooi geworden en ik ben er heel erg blij mee, bedankt Laura voor je harde werken en dat met een zere rug ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen